Мрежова соларна система 6.5 kW

Готова соларна система за дома

Монофазна или трифазна мрежова соларна система с мощност 6.5kW е подходяща за приложение на места, където има връзка с електроразпределителната мрежа, а системата се използва, за да покрие част от енергийните нужди на обекта, използвайки енергията на слънцето през светлата част на деня.

Инсталираната мощност на фотоволтаичните панели, заложени в системата, е 6 540 Wp. Мощността на инвертора е 9 000W. При нужда, панелите могат да бъдат надградени до достигане на максималната DC мощност на инвертора от 9 000 W. Системата позволява надграждане на включените 12 панела до достигане на максимална мощност от 9 000Wp.

Инверторът, смарт електромерът и WLAN устройството работят прекрасно в синхрон заедно. Свързвайки електромерa към инвертора, можете да настроите колко точно енергия да връща той обратно в мрежата, по кое време и дали изобщо да връща такава. Можете в реално време, през приложение да следите движението на енергията в домакинството и производството Ви.

При тази система, можете спокойно да задоволите голяма част от месечните нужди от електроенергия на една къща или малък бизнес, особено в летните месеци. Както е упоменато и по-горе, системата няма ограничение спрямо това колко голям консуматор ще включите, защото каквото не достига, ще се допълни от външната мрежа.

 

 

Комплектът включва

Mонокристален Фотоволтаичен панел JA Solar 545Wp 12 броя
Мрежов инвертор HUAWEI 6 kW монафазен или трифазен

Power Sensor монофазен или трифазен

Конектори, Соларен кабел, Табло със защити

Алуминиева конструкция за покрив по наклона на покрива

1 брой

1 брой

Комплект

1 брой

 

За цена моля обадете се на телефон – 0892 691 098

TBIPay
Този продукт може да се купува на изплащане с TBIPay.

Другите продукти