Мрежова фотоволтаична соларна система за къща 8 kW

Готова соларна система за дома

Mрежова соларна система с мощност 8kW е подходяща за приложение на места, където има връзка с електроразпределителната мрежа, а системата се използва, за да покрие част от енергийните нужди на обекта, използвайки енергията на слънцето през светлата част на деня.

Системата може да бъде МОНОФАЗНА или ТРИФАЗНА!

Инсталираната мощност на фотоволтаичните панели, заложени в системата, е 8175 Wp. Мощността на инвертора е 11 000W. Нашият опит сочи, че в много малък процент от времето в едно домакинство има необходимост от използване на консуматори с обща мощност от 8 000W в един и същ момент. При нужда, панелите могат да бъдат надградени до достигане на максималната DC мощност на инвертора от 11 000 W. Системата позволява надграждане на включените 15 панела с още до 5 панела до достигане на mаксимална мощност от 11 000Wp.

При тази система, можете спокойно да задоволите голяма част от месечните нужди от електроенергия на една фамилна къща или малък бизнес, особено в летните месеци. Както е упоменато и по-горе, системата няма ограничение спрямо това колко голям консуматор ще включите, защото каквото не достига, ще се допълни от външната мрежа. Системата има обща производителност от около 62 000 W в хубав летен ден и около 22 000 W в СЛЪНЧЕВ зимен ден.

 

Комплектът включва

Mонокристален Фотоволтаичен панел JA Solar 545Wp 15 броя
Мрежов инвертор 8 kW монофазен или трифазен

Конектори, Соларен кабел, Табло със защити

Алуминиева конструкция за покрив по наклона на покрива

Монтаж и пускане в експоатация

1 брой

Комплект

1 брой

 

За цена моля обадете се на телефон – 0892 691 098

TBIPay
Този продукт може да се купува на изплащане с TBIPay.

Другите продукти