Мрежова фотоволтаична соларна система за къща 5 kW

Готова соларна система за дома

Mрежова соларна система с мощност 5kW е подходяща за приложение на места, където има връзка с електроразпределителната мрежа, а системата се използва, за да покрие част от енергийните нужди на обекта, използвайки енергията на слънцето през светлата част на деня.

Основната разликата между една хибридна и една мрежова соларна система е в това, че когато общата мощност на работещите консуматори надхвърли мощността на системата, хибридната система се изключва и изцяло ЗАМЕСТВА мощността от панелите/батерията с енергия от мрежата; за разлика от нея, в тези случаи, мрежовата система продължава да работи и ДОПЪЛВА необходимата мощност с енергия от мрежата.

Инсталираната мощност на фотоволтаичните панели, заложени в системата, е 4950Wp. Мощността на инвертора е 5 000W. Нашият опит сочи, че в много малък процент от времето в едно домакинство има необходимост от използване на консуматори с обща мощност от 5 000W в един и същ момент. При нужда, панелите могат да бъдат надградени до достигане на максималната DC мощност на инвертора от 7 500 W. Системата позволява надграждане на включените 9 панела до достигане на mаксимална мощност от 7 500Wp.

Инверторът, трифазният електромер и WLAN устройството са от соларната гама на HUAWEI и работят прекрасно в синхрон заедно. Свързвайки електромерa към нвертора, можете да настроите колко точно енергия да връща той обратно в мрежата, по кое време и дали изобщо да връща такава. Можете в реално време, през приложението на Huawei Fusion Solar да следите движението на енергията в домакинството и производството Ви.

При тази система, можете спокойно да задоволите голяма част от месечните нужди от електроенергия на една фамилна къща или малък бизнес, особено в летните месеци. Както е упоменато и по-горе, системата няма ограничение спрямо това колко голям консуматор ще включите, защото каквото не достига, ще се допълни от външната мрежа. Системата има обща производителност от около 31 420 W в хубав летен ден и около 12 000 W в СЛЪНЧЕВ зимен ден.

 

Комплектът включва

Mонокристален Фотоволтаичен панел LONGI 545 Wp 9 броя
Мрежов инвертор Huawei SUN2000-5kW

Power Sensor HUAWEI

Конектори, Соларен кабел, Табло със защити

Алуминиева конструкция за покрив по наклона на покрива

Монтаж и пускане в експоатация

1 брой

1 брой

Комплект

1 брой

 

За цена моля обадете се на телефон – 0892 691 098

TBIPay
Този продукт може да се купува на изплащане с TBIPay.

Другите продукти